Thursday, April 24th, 2014

Aktiviteti i fundit

SAM_0907

Koncert festiv dhe sensibilizues!

Sonte ne mbremje Forumi Rinia Aktive solli nje atmosfere festive por edhe sensibilizuese per qytetaret ne sheshin Skenderbej, ne prag te 100 vjetorit te Pavaresise! Vullnetare ...

Aktivitete

liqeni1

Rinia Aktive vazhdon mbeshtetjen per femijet jetime!

Rinia Aktive merr pjese ne nje tjeter aktivitet ne mbeshtetje te femijeve jetime duke ju bashkangjitur nismes se ...
Vullnetare te Forumit Rinia Aktive me femijet jetime.

Forumi Rinia Aktive ne mbeshtetje te femijeve jetime!

Forumi Rinia Aktive vjen me iniciativen e re PRO JETES, kete rralle protagoniste jane femijet jetime ne Maternitetin ...
Leonard-Dedej-drejtues-i-Rinia-Aktive

Drejtori ekzekutiv i forumit “Rinia Aktive”, Dedej: Greqia vend terrorist!

 “Rinia Aktive” ka dënuar ashpër sjelljet e shtetit grek ndaj gazetarit Marin Mema, duke protestuar përpara Ministrisë së ...
215719_512887792061598_893931778_n

VEPRO TANI! Fushatë sensibilizuese nga “Rinia Aktive” për ditën ndërkombëtare të rinisë

Ditën e dielë në ditën ndërkombëtare të rinisë, forumi Rinia Aktive” hapi fushatën e sajë sensibilizuese me një ...
Leonard dedeja

Drejtori Ekzekutiv i forumit “Rinia Aktive”, Leonard Dedej dhuron gjak për fëmijet e sëmurë me leucemi

Ditën e mërkurë Disa prej aktivistëve të forumit "Rinia Aktive"  kryen një aktivitet vërtetë bujar, ata morën inisiativën për ...
rinia aktive

Rinia Aktive ndihmë ndaj fëmijëve me leucemi

Forumi "Rinia Aktive" ka filluar një fushatë bamirësie në ndihmë të fëmijeve të sëmurë me leucemi. Kësaj rradhe ...
dy vjet rinia aktive

Rinia Aktive mbush 2 vjet

27 prilli është dita kur lindi forumi "Rinia aktive". Sot më 27 prill të vitit 2011 Rinia Aktive ...
komuniteti rom

“Kontribuo edhe ti” më 8 prill pranë komunitetit rom

Forumi rinia aktive sot në 8 prill, feston bashkë me komunitetin rom ditën ndërkombëtare të romëve, një ditë ...
FRA channel

Zhvillimet e fundit

Info +

komisioni i seleksionimit

Komisioni intervistues mbyll punimet për “Kuvendin Rinor të Shqipërisë”

Komisioni intervistues për seleksionimin e kandidatëve për senator pranë “Kuvendit Rinor të Shqipërisë” ka mbaruar punimet e tij. ...
dita e fundit e aplikimit

Njoftim!!!

JU LAJMEROJME SE DITA E Diele, DATA 20 MARS 2011, ORA 16;00 ESHTE AFATI I FUNDIT PER TE ...
FRA+

Lajme

fondacioni soros

Bursa nga fondacioni SOROS

Përshkrim i Programit të bursave të Fondacionit Soros Që prej vitit 1993, një program i rëndësishëm i OSFA-së është ...
12313

FRA: Tashmë ardhja e plehrave është fakt, të gjithë për ta ndaluar atë

Pas denoncimit të çështjes për fillim e importit illegal të plehrave në Shqipëri nga forumi “Rinia Aktive”, ka ...
plehrat

FRA: Denoncojmë ardhjet ilegale të plehrave në Shqipëri

Denoncojmë ardhjen ilegale të plehrave në Shqipëri. Sot rreth orës 4 të pasdites disa kamionë të cilët mbajnë ...

FRA botime

Foto galleria

1-prill-2011-20-vjetori-i-politikaneve-1-9 1-prill-2011-20-vjetori-i-politikaneve-1-8 1-prill-2011-20-vjetori-i-politikaneve-1-7 1-prill-2011-20-vjetori-i-politikaneve-1-6 1-prill-2011-20-vjetori-i-politikaneve-1-5 1-prill-2011-20-vjetori-i-politikaneve-1-4 1-prill-2011-20-vjetori-i-politikaneve-1-3 1-prill-2011-20-vjetori-i-politikaneve-1-2 1-prill-2011-20-vjetori-i-politikaneve-1-10
FRA channel 2

Anëtarsohu

Publikime

anis angoni

Shqipëri e Ndotur

Nga Anis Angoni Në bazë të situatës së krijuar në vendin tonë, mund të themi se po i rikthehemi ...
geraldo durdaj

Stop importit të plehrave përndryshe paralajmërojmë LIBI!

Nga Geraldo Durdaj Aktivist i forumit "Rinia Aktive" Shqipëria është një vend importi gjithfarësh, por pas vendimit të qeverisë, do ...
kostalda visha

A është populli shqiptar një popull diskriminues?

Nga Kostalda Visha Jetojmë në vitin 2011 dhe të gjithë pretendojmë se jetojmë në një Shqipëri demokratike. Po a ...
Geraldo durda

Problemet në shkollat shqiptare

Nga Geraldo Durda (aktivist i forumit Rinia Aktive) Jemi ne muajte e fundit te vitit shkollore 2010-2011. Ndryshe nga ...
dritan broka

Importi i plehrave/Të rrosh apo mos rrosh? Kjo është çështja

Nga Dritan Broka- Një çështje shumë delikate për të gjithë Shqipërinë dhe shqiptarët, po diskutohet këto kohët ...

Fushatat